Съновник Щурец в съня

285

ЩУРЕЦ - ако чуеш насън щурец да свири, внимавай - партньорът ти често поглежда встрани.


ЩУРЕЦ - ако сънуваш, чакат те бедност и глад. Ако го чуеш, ще останеш без работа. Ако ловиш щурци, ще преследваш неосъществима цел. Ако си уловил щурец, ще покориш сърцето на труднодостъпен партньор. Много щурци в съня са знак за веселие и безгрижни дни.


ЩУРЕЦ - Ако е един - глад, ако са много - веселие.


Финансовото ви положение ще се влоши, но ще успеете да намерите изход от затрудненото положение


Щуреца в съня е символ на ретроспекцията. Търсите някой да ви води.Да чуете песента на щурци в съня си, означава че оставяте дребни неща да ви дразнят и притесняват.


Ако чуеш насън щурец да свири, внимавай-партньорът ти често поглежда встрани.


ЩУРЕЦ - ако сънуваш,значи глад; щурци - веселие


ЩУРЕЦ - Ако сънувате щурец - обърнете по-голямо внимание на вашия партньор, ако го чувате като пее - скоро ще оздравеете; ако го убиете - загуба; ако са много - ще гладувате; ако ги ловите - ще останете без работа.


ЩУРЕЦ - Провал в работата и загуба на позиции.


Не дай Боже да го сънуваш, защото е на беднотия и глад.Друго тълкуване - обърни по-голямо внимание на партньора (партньорката) си.Ако го чуваш да пее и си болен, скоро ще оздравееш.Ако убиеш, ти предрича някаква загуба.


влюбване


СТАТИИ ОТ СЪНОВНИК

Първите месеци на бебето

Възможно ли е да разглезите бебето още от първите месеци, ако реагирате на всеки негов вик и веднага търчите да задоволявате потребностите му? Психолозите...

Лен Linum usitatissimum L.