Съновник Черва в съня

957

ЧЕРВА - ако насън видиш, че са ти изкарани червата - скандал в семейството и раздяла с член от него, тъга и душевна нестабилност.


Черва - | любовна радост ти предстои. - сухи за суджук | неприятности. - ако ти куркат | грижи за прехраната си ще имаш. - че пукат и се изтървеш | ако имаш такъв навик и на яве,пази се.


Ако сънувате човешки вътрешности (вашите или нечии други), е знак за отчаяние и неприятни моменти в близко бъдеще.Ако сънувате вътрешностите на някое диво животно, означава победа над враговете ви.Ако сънувате че вадите червата на някой, представлява силното ви желание да властвате и да отмъстите на враговете си.


ЧЕРВА - ако сънуваш значи ти предстои любовна радост. Черва сухи за суджук ако сънуваш значи ще имаш неприятни случки


ЧЕРВА - Ако сънувате черва - любовна радост; ако са сухи - ще имате неприятности; ако червата ви куркат - ще имате проблеми със стомаха си; ако са кървави - проблем с ваш приятел; ако са излезли от тялото ви - ще се карате с вашите родители.


ЧЕРВА - Страстни любовни мигове.


ЧЕРВА - ако сънуваш - любовна радост ти предстои; сухи за суджук - неприятни случки ще имаш; ако къркат - грижи за хранене ще имаш; че пукат и се изтървеш - ако имаш такъв навик и наяве, пази се.


Черва - Грижи. Проблеми с храносмилането.


Сънуваш ли, че имаш болки в червата, значи ще те тормози проблем. Пълниш ли в съня си черва за луканка или суджук, означава че те обиждат и разочароват много. Сънуваш ли червата си, значи ти предстои да поемеш отговорността за постъпките си. Видиш ли насън измити и изсушени черва, значи ти предстои да успееш и прогресираш, затова си се стремял и полагал толкова усилия. Сънуваш ли черва на заклано животно, значи ти прдстои да разбереш за истина, която е пазена в тайна дълго време.


Грижи. Проблеми с храносмилането.


Ако сънуваш, ще изживееш невероятна любовна радост.Ако са излезли от тялото ти, очаквай голяма кавга с твои роднини.Ако ти куркат червата, ще имаш грижи за прехраната си.Друго тълкуване - ще имаш проблеми със стомаха.Ако са кървави, твой приятел ще има проблеми.Ако са сухи за суджук, ти предстоят неприятни случки.


Ако сънувате черва — любовна радост; ако са сухи — ще имате неприятности; ако червата ви куркат — ще имате проблеми със стомаха си; ако са кървави — проблем с ваш приятел; ако са излезли от тялото ви — ще се карате с вашите родители


СТАТИИ ОТ СЪНОВНИК

Еротични сънища

Всички сме имали подобен сън, но както сте се досетили той може да има много по-голямо психологическо значение от колкото си мислите. Сънишата са начина...
Глисти

Глисти

св.Мина

св. Мина