Съновник Цар в съня

1874

ЦАР - предстои ти нов етап от живота.


Цар - | ще те повишат в по-горен чин. - говориш с него | едно щастливо обстоятелство ще подобри положението ти. - и царица | голяма щастие ти предстои. - царицата сама | ще се сгодиш.


ЦАР - Ще ви повишат в службата. Благополучие. Ако говорите с него - очаква ви щастие.


Ще ви предложат да заминете в чужбина на работа


Предстои ти нов етап от живота.


ЦАР - ако сънуваш, значи ще те повишат в по-горен чин; благополучие. Цар ако сънуваш, че разговаряш с него, значи чест и повишение на делата ти; щастливо обстоятелство ще подобри положението ти.


ЦАР - Ако сънувате цар - ще ви повишат в по-горен чин, благополучие; ако разговаряте с него - значи чест и повишение или щастливо обстоятелство ще подобри положението ви; ако сънувате цар и царица - предстои ви голямо щастие; ако вие сте цар - едно щастливо обстоятелство ще ви благоприятства.


ЦАР - Успехи в службата.


ЦАР - ако сънуваш - ще те повишат в по-горен чин; че говориш с него - едно щастливо обстоятелство ще подобри положението ти; и царица - голямо щастие ти предстои; царица сама, ако видиш - ще се сгодиш.


Цар - Закрилник, пазител и най-висшето мъжко начало.


Да сънувате цар това значи, че успеха и богатствата са близо до Вас. Вие ще преодолеете проблемите си. Това е символ на власт и контрол. От друга страна това може да е отражение на баща Ви, което да означава, че търсите закрила.
Да сънувате, че Вие сте цар това е символ на мъжкото у Вас. От друга страна може да означава, че ще получите висок авторитет и положение.


Закрилник, пазител и най-висшето мъжко начало.


Символ на властта.Ако сънуваш, ти предрича скорошно благополучие и повишение - в по горен чин, в работата и т.н.Ако разговаряш с него, е добър знак, който ти предрича добиване на чест добър ход на делата ти, а щастливо обстоятелство ще подобри настроението ти, и най-вече положението ти - както материално, така и в обществото.Ако си, е предсказание, че ще сключиш изгодна сделка или щастливо обстоятелство ще те облагодетелства.


ще извършиш глупост


СТАТИИ ОТ СЪНОВНИК

Как да се справим със сънищата по време на бременността

През бременността Вие преминавате както през физическа, така и през духовна промяна, с хормонални нива извън всякакви граници, които са следствие на новия живот...
Кървящи венци

Кървящи венци

Черен бъз

Черен бъз