Съновник Училище в съня

11232

УЧИЛИЩЕ - ще се открие нечия тайна.


Близките ви ще узнаят тайните ви


Ако сънувате, че сте в училище, означава чувства на непълнота и детински несигурност, които все още не сте успели да преодолеете. Може да е свързано с предстоящо събитие, от което се притеснявате. Може и също така да преминавате през период на духовен урок. Освен това, ако съня ви преминава в училище, може да е метафора на уроци, които учите в момента в реалния си живот.


УЧИЛИЩЕ - ако сънуваш - щастие


УЧИЛИЩЕ - Ако сънувате или сте в училище - ще се открие ваша тайна, която ще ви опозори; ако учите в него - ще откриете чужда тайна.


Училище - щастие; - ако се учиш в него-някоя твоя тайна ще бъде разкрита.


Училище - Училището на живота и уроците, които то ни дава.


Да сънувате, че сте в училище това говори за детски чувства и проблеми, които не са разрешени. Може да бъде свързано с вълнения за Ваши нови умения, които в момента усвоявате.
Да сънувате, че сте в училище и все още сте ученик това говори, че за Вас училището е най-приятното място.
Да сънувате, че търсите училище това значи, че се стремите да постигнете нови знания.


Посещаваш ли училище насън, значи ти предстои да имаш малки неприятности. Сънуваш ли, че някой друг учи в училище, значи ще имаш професионален прогрес.


Училището на живота и уроците, които то ни дава.


Символ на залите на мъдростта и учението, които неизменно ще посетиш и където ще изследваш собствените си архиви. Помисли какви ползи можеш да извлечеш от тях.Ако сънуваш, ще бъдеш щастлив(а).Ако посещаваш, ще откриеш някаква тайна.Ако ти се присъни училището, в което си учил, свързано с много спомени от детството, скоро нещо, което е било отдавна забравено, ще стане най-важното нещо в живота ти.Ако се учиш в него, ще се открият твои тайни, които ще те опозорят.Друго тълкуване - ще откриеш чужда тайна.


ще изпиташ завист


СТАТИИ ОТ СЪНОВНИК

Жълтурче Ranunculus ficaria

Описание на билката:Многогодишно тревисто растение със снопче продълговато яйцевидно задебелени корени в основата си. Стъблото високо до 30 см, голо, приповдигащо се. Листата голи,...