Съновник Изход в съня

1661

ИЗХОД - ако търсиш изход - внимавай очакват те неприятности и проблеми. Намериш ли изход - на хубаво е,скоро време ще излезеш от трудно положение и ще имаш успех. Ако стоиш на изхода - бъди по-смел и решителен, късметът е на твоя страна.


Насън ако търсиш изход-в скоро време чакай неприятности и разправии; ако намериш изход-нещата скоро ще се оправят; ако си застанал на изход-бъди по-смел, дяволът не е толкова черен!


ИЗХОД - Ако сънувате или гледате изход - в скоро време очаквайте неприятности и разпри; ако го откриете - вашите проблеми в скоро време ще се оправят; ако сте пред него - бъдете по-смели.


Ако сънуваш или гледаш, скоро очаквай неприятности и разпри.
Ако си застанал на него, ще извоюваш някаква победа.
Ако си го изгубил и го намираш, обърканите ти неща и проблеми ще се оправят скopo и бързо.
Ако си пред него, е знак да бъдеш по-решителен и смел.
Ако го търсиш, ти предстоят неприятности и разправии.


Луташ ли се в съня си и не можеш да откриеш изход, значи че си стоиш на едно място, не се развиваш на работното си място. Ако сънуваш, че търсиш изход, означава че ще трябва да вземеш важно решение.


Ако сънуваш или гледаш, скоро очаквай неприятности и разпри.Ако си застанал на него, ще извоюваш някаква победа.Ако си го изгубил и го намираш, обърканите ти неща и проблеми ще се оправят скopo и бързо.Ако си пред него, е знак да бъдеш по-решителен и смел.Ако го търсиш, ти предстоят неприятности и разправии.


Ако сънувате или гледате изход — в скоро време очаквайте неприятности и разпри; ако го откриете — вашите проблеми в скоро време ще се оправят; ако сте пред него — бъдете по-смели


СТАТИИ ОТ СЪНОВНИК

Св. Емилиян Доростолски

Св. Емилиян Доростолски - житие на светията Св. Емилиан, е роден и живял в гр. Дуросторум (Силистра), бил син на Севастианус управител на Дуросторум и...
Свети Козма и Дамян Асийски

Свети Врач

Копривна треска

Копривна треска