Съновник Гениталии в съня

957

ГЕНИТАЛИИ - ако гледаш насън, ще се стремиш към забранени, недопустими цели. Ако са собствените ти гениталии, ще научиш нещо за себе си, ще получиш допълнително знания. Ако са болни или деформирани по някакъв начин в съня ти, сочи или прекомерно активен сексуален живот, или - напротив - твърде ограничена практика. Ако сънуваш гениталии на личност от противоположния пол в особено големи размери, ще се радваш на секс подвизи Ако в съня си изпитваш болка в областта на гениталиите, добре е да се консултираш с лекар специалист.


Ако сънувате вашите гениталии, представляват вашето отношение към секса и мъжкото и женското начало. Също така са свързани с обвързването и удоволствието.


Ако гледаш насън, ще се стремиш към забранени, недопустими цели.
Ако са собствените ти генниталии, ще научиш нещо за себе си, ще получиш допълнително знания.
Ако са болни или деформирани по някакъв начин в съня ти, сочи или прекомерно активен сексуален живот, или - напротив - твърде ограничена практика.
Ако сънуваш гениталии на личност от противоположния пол в особено големи размери, ще се радваш на сексподвизи.
Ако в съня cи изпитваш болка в областта на гениталиите, добре е да се консултираш с лекар специалист


Ако гледаш насън, ще се стремиш към забранени, недопустими цели.Ако са собствените ти генниталии, ще научиш нещо за себе си, ще получиш допълнително знания.Ако са болни или деформирани по някакъв начин в съня ти, сочи или прекомерно активен сексуален живот, или - напротив - твърде ограничена практика.Ако сънуваш гениталии на личност от противоположния пол в особено големи размери, ще се радваш на сексподвизи.Ако в съня cи изпитваш болка в областта на гениталиите, добре е да се консултираш с лекар специалист


Гениталии сънуването на гениталии означава жизненост, свръхпродуктивност. Ако се видите на сън, че сте кастриран, това означава обезличаване на вашето его в семейството или страх от бащинство. Липсата на вагина е знак, че се боите от стерилитет или от майчинство.


СТАТИИ ОТ СЪНОВНИК

Express Recipes: How to make Creamy Papaya Raita

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...