Съновник Врат в съня

2883

ВРАТ - вратът е символ на власт, богатства, почести. - ако висшестоящ човек види в съня си, че врата му е по-дебел, но без да е неприятен и грозен - на хубаво е! Ще чуе много добри известия и ще изпита удоволствие от работата си. Ако този сън се сънува от обикновен човек, означава забогатяване, издигане в обществото с почести и признание. - ако сънуваш тънък и измършавял врат, не е на добро. Ще паднеш от високо, ще се провалиш в работата и сделките. Ще преживееш неуважение, загуба на имот и приятелство. - ако някой те души, стиска или е вързал врата ти, внимавай, лошо предвещание. Ще бъдеш принуден да се подчиниш на нещо с грубост и насилие. Враговете ти ще тържествуват над безсилието ти! - ако видиш, че на врата си имаш повече от една глава - ще се сдобиеш с власт, почести и много сила. - ако някой ти отсича врата - загуба на човек от семейството и на имотите - ако насън са те осъдили на смърт чрез обезглавяване - не се притеснявай, ще се отървеш от проблемите си. Но ако този сън е видян от търговец, банкер, земевладелец, изобщо от бизнесмен - внимавай, вещае провал и неочаквани трудности в работата! - ако ти отсекат врата, но въпреки това си останал жив - много е добре! Дерзай, ще успееш в това, което си започнал в работата и в личния живот!


Врат - дебел | чест. - черен | ще те уважават хората. - много тлъст | необуздан и разпуснат човек си. - космат | голямо щастие ти предстои.


Ако видите своя врат в съня си, представлява връзката между вътрешния ви свят на душата и външния на тялото. Знак е за силна воля, самоконтрол и необходимостта ви да контролирате чувствате си.Ако сънувате че вратът ви е наранен, е знак за разделение между душата и умът ви.Ако видите дебел врат означава че сте настроени да се карате и сте станали по нетърпеливи към околните.


ВРАТ - Ако сънувате врат - вратът символизира власт, почести и голямо наследство; ако е дебел вратът ви - честта ви ще възтържествува; ако е червен - ще бъдете уважавани; ако е мършав - ще съчувствате на бедните; ако е тлъст - вие сте необуздан и разпуснат човек; ако е в рани - ще имате нужда от лекар; ако е вързан или ви стискат - това е лош сън за вас, тъй като означава, че ще бъдете поразени от вашия противник; ако на врата ви има три глави - власт, сила, почести; ако сте обезглавен - ще избегнете неприятности; ако студент сънува, че вратът му е по-тлъст - доволни сте от подчинените си; ако обикновен човек сънува това - ще получи почести за добрите си постъпки; ако е тънък - вие сте обичани.


ВРАТ - дебел - ще добиеш чест; мършав - ще съчувстваш на бедните; много тлъст - значи, че ти си необуздан и разпуснат човек; покрит с рани - ще се нуждаеш от лекарска помощ; космат - голямо щастие ти предстои.


Врат - Не поемайте рискове.


Символ на власт, почести и голямо наследство.
Ако на врата ти има три глави, ще имаш власт, сила и почести.
Ако е вързан или е стиснат с нещо, е лош сън, тъй като ти предрича поражение от твой противник.
Ако имаш дебел врат, ще те удостоят с висока чест.
- космат врат, чака те голямо щастие.
- мършав врат, ще съчувстваш на бедните.
- тлъст врат, ще водиш необуздан и разпуснат живот.
- тънък врат, ще бъдеш обичан.
Ако друг има тлъст врат, ще получиш почести заради добрите си постъпки.
Ако е покрит с рани, е знак, че се нуждаеш от лекарска помощ.
Ако студент има тлъст врат, ще бъдеш доволен от подчинените си.
Ако е червен, към теб ще бъде проявено необходимото високо уважение.


Да видите собствения си врат на сън е символ за връзката между ума и тялото. Това е отражение на силата на волята и контрола на чувствата и емоциите.
Да сънувате, че наранявате своя врат това говори за противоречие между чувства и мисли.


Сънуваш ли, че имаш дебел врат, значи те очаква печалба, а ако е тънък, чака те загуба. Видиш ли насън, че си миеш врата, означава че ще се радваш пред всички за постиженията си. Сънуваш ли, че вратът ти е болен, значи че ти предстои лична победа. Сънуваш ли, че вратът ти е счупен, значи ти предстои да изживееш злополука.


Не поемайте рискове.


Символ на власт, почести и голямо наследство.Ако на врата ти има три глави, ще имаш власт, сила и почести.Ако е вързан или е стиснат с нещо, е лош сън, тъй като ти предрича поражение от твой противник.Ако имаш дебел врат, ще те удостоят с висока чест.- космат врат, чака те голямо щастие.- мършав врат, ще съчувстваш на бедните.- тлъст врат, ще водиш необуздан и разпуснат живот.- тънък врат, ще бъдеш обичан.Ако друг има тлъст врат, ще получиш почести заради добрите си постъпки.Ако е покрит с рани, е знак, че се нуждаеш от лекарска помощ.Ако студент има тлъст врат, ще бъдеш доволен от подчинените си.Ако е червен, към теб ще бъде проявено необходимото високо уважение.


Ако сънувате вратвратът символизира власт, почести и голямо наследство; ако е дебел вратът ви — честта ви ще възтържествува; ако е червен — ще бъдете уважавани; ако е мършав — ще съчувствате на бедните; ако е в рани — ще имате нужда от лекар; ако е вързан или ви стискат — това е лош сън за вас, тъй като означава, че ще бъдете поразени от вашия противник; ако на врата ви има три глави — власт, сила, почести; ако сте обезглавен — ще избегнете неприятности; ако студент сънува, че вратът му е по-тлъст — доволни сте от подчинените си; ако обикновен човек сънува това — ще получи почести за добрите си постъпки; ако е тънък — вие сте обичани


СТАТИИ ОТ СЪНОВНИК

Facebook is open sourcing dfuse, D language bindings for FUSE

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...
Орех

Орех

Болки в ръцете

Болки в ръцете