Съновник Виелица в съня

1944

ВИЕЛИЦА - в съня ти е предупреждение за сериозни неприятности, проблеми и недоразумения. Ако сънуваш виелица, но ти си скрит на завет, проблемите може да те отминат, без да ти навредят.


Ако видиш, очакват те един куп несполуки и ако не предприемеш нещо и не потърсиш помощта на влиятелни хора, ще изпаднеш в безизходица.
Ако попаднеш в нея, е твърде възможно да се разболееш, или ще те сполетят неуспехи в работата и бизнеса.
- и не можеш да се пребориш с нея, губиш ориентация и изпадаш в отчаяние, в реалния живот след дълга борба ще се подчиниш на чужда воля.
- и въпреки това видиш своя път, и в реалния живот ще успееш да постигнеш желаното.
Ако ти се присъни, очаквай силна съпротива при осъществяване на плановете си.


Ако видиш, очакват те един куп несполуки и ако не предприемеш нещо и не потърсиш помощта на влиятелни хора, ще изпаднеш в безизходица.Ако попаднеш в нея, е твърде възможно да се разболееш, или ще те сполетят неуспехи в работата и бизнеса.- и не можеш да се пребориш с нея, губиш ориентация и изпадаш в отчаяние, в реалния живот след дълга борба ще се подчиниш на чужда воля.- и въпреки това видиш своя път, и в реалния живот ще успееш да постигнеш желаното.Ако ти се присъни, очаквай силна съпротива при осъществяване на плановете си.


СТАТИИ ОТ СЪНОВНИК

св. Климент Охридски

св. Климент Охридски Свети Климент Охридски е средновековен учен и първият епископ, проповядвал на български език.Знае се, че Свети Климент Охридски е роден през...