Съновник Вестник в съня

7281

ВЕСТНИК - ако четеш насън, значи ще научиш неприятни новини. Ако си го купуваш, значи те е страх да не се разчуят тайните ти. Ако в съня си мачкаш или късаш вестник, ще се скараш с личност от противоположния пол. Ако гориш вестници насън, значи ти предстоят неуредици и трябва много да се пазиш къде, с кого и какво правиш. Ако печаташ вестник, значи ще съобщаваш новини надалеч. Ако увиваш нещо във вестник, безуспешно ще се опитваш да скриеш нещо от любопитните очи на околните. Ако четеш вестник на обратно, значи до тебе ще достигне силно изопачена, преувеличена или лъжлива новина.


Вестник - четеш | неприятни новини ще чуеш.


Внимавайте през деня да не станете жертва на лековерието и наивността си


ВЕСТНИК - ако четеш насън -късмет


ВЕСТНИК - Ако сънувате, че четете вестник - ще имате късмет; ако го купувате - имате много неуредици; ако са много и ги носите - ще скучаете.


ВЕСТНИК - Неуспех и неприятности.


Вестник - известия; - ако го четеш-не бъди лековерен, за да не пострадаш.


Да сънувате вестник или че четете вестник значи търсите отговори и знание, за да разрешите текущ проблем. Това е символ на Вашето просветление и нови идеи по въпроса. Обърнете внимание на този сън, защото той може да е решение на Вашия проблем.
Да сънувате, че искате да прочетете вестник, но не успявате при всичките си опити значи репутацията Ви е поставена под съмнение. Има неясноти върху въпрос, който е залегнал върху Вас.
Да сънувате, че продавате вестници, значи се опитвате да предупредите и предпазите другите от проблеми, като им осигурявате необходимата информация.


Ако сънувате, че четете вестник — ще имате късмет; ако го купувате — имате много неуредици; ако са много и ги носите — ще скучаете


СТАТИИ ОТ СЪНОВНИК

св. Сава, Савинден

св. Сава, Савинден - 5ти декември Православната църква чества Свети Сава (Савинден) - в българските народни вярвания, Сава е жена - светица, сестра на Варвара...
Сърцебиене

Сърцебиене

Целина (керевиз)

Целина (керевиз)