Съновник Вана в съня

3687

ВАНА - влизаш ли насън в много гореща вана, ще преживееш обида и оскърбления, ще се нервираш. Това от което си изпитвал удоволствие ще ти донесе неудовлетворение и досада. Ако влезеш пък в много студена вана, означава неудовлетворение от себе си и работата, досада и неприятни усещания. Но ако водата е с приятна температура, умерена - на добро е! Ще имаш спокойни, благоприятни и умерени дни.


ВАНА - ако сънуваш, че се къпеш във вана, скоро ще преодолееш трудностите и пречките в живота си. Ако водата във ваната е мръсна, значи това ще ти коства много усилия, изхабени нерви и значителни разходи. Ако купуваш нова вана, ще ти се наложи сериозно да се замислиш кой от хората, с които общуваш, спъва работата ти.


Вана - къпеш се | благосклонност ще намериш.


ВАНА - Ако се къпете в нея, чака ви болест или разочарование.


ВАНА - Ако сънувате вана - добро предзнаменование. Благополучието ще цари в дома ви, там всички ще бъдат щастливи на старини; ако се къпете в нея - ще намерите благосклонен към вас човек; ако сте в лечебна вана - благополучие в живота.


Да сънувате, че си взимате вана то това е символ, че се спасявате от проблеми и чувство за вина за допуснати грешки. От друга страна сънят може да означава оставяне на всичко отминало назад и спасяване от всичко негативно.


Ако се къпеш в нея, ще се разболееш.Ако мъж се къпе във вана, му предстои запознанство и сближаване с жена, която освен него ще има по това време и други интимни приятели.Ако жена се къпе във вана, би трябвало да очаква в обкръжението й да се появи мъж, който страстно ще се домогва до нея.Ако използваш по някакъв начин вана, ти предстои пътуване при роднини, които ще се зарадват много на гостуването ти.Ако е счупена, е предсказание за битови неуредици.Ако ремонтираш или си извикал майстор, скоро ще ти се наложи да изпълниш някакви неприятни задължения.


Ако сънувате вана — добро предзнаменование. Благополучието ще цари в дома ви, там всички ще бъдат щастливи на старини; ако се къпете в нея — ще намерите благосклонен към вас човек; ако сте в лечебна вана — благополучие в живота


СТАТИИ ОТ СЪНОВНИК

жрец Виталий

На 28 април отбелязваме паметта на Жрец Виталий Жрец Виталий бил езичник, който живял в Кесария Палестинска.Когато Патрикий отишъл в Кесария със себе взел задържания...
Плеврит

Плеврит