Съновник Бузи в съня

974

БУЗИ - ако се сънуваш с големи, хубави бузи, ще се чувстваш много добре, ще пожънеш успехи в делата си и ще имаш късмет във всичко. Ако пък се видиш с бледи бузи, не е на добре. Пази здравето си и внимавай в ежедневните си работи да не претърпиш провал.


БУЗИ - ако сънуваш бузите си червени и дебели, значи ще преуспяваш и ще благоденстваш.


Ако видите бузите си в съня си символизира обвързване, интимност и близост. Също така разкриват вашия силен характер и принципите ви.Ако видите розови бузи в съня си, символизира енергия, ентусиазъм и живост.Ако сънувате че бузите ви са боядисани, представляват куража или пасивността ви по отношение на насилието.


БУЗИ - Ако сънувате, че бузите ви са постели - спрямо вас ще извършат неправда; ако са бледи - ще се разболеете; ако са дебели и увиснали - живеете само за себе си; ако са набръчкани - ще водите разпуснат живот; ако са червени - времето е благоприятно за вашето развитие; ако са пълни и свежи - ще успеете в предприетото от вас пътуване.


Ако са бледи собствените ти бузи, ще преболедуваш,- дебели и увиснали, ще живееш само за себе си.- набръчкани, ще водиш разпуснат живот.- са посинели, спрямо теб ще бъде извършена някаква неправда, с коя­то вероятно ще се примириш.- са пълни, ще проявиш страхотен егоизъм.- пълни и свежи, ще успееш в предприето от теб пътуване.- червени, е на здраве, на добро и благоприятно време за развитието ти.


Ако сънувате, че бузите ви са постели — спрямо вас ще извършат неправда; ако са бледи — ще се разболеете; ако са дебели и увиснали — живеете само за себе си; ако са набръчкани — ще водите разпуснат живот; ако са червени — времето е благоприятно за вашето развитие; ако са пълни и свежи — ще успеете в предприетото от вас пътуване


СТАТИИ ОТ СЪНОВНИК

Липа (дребнолистна, едролистна, сребролистна) Tilia cordata Mill. (T. parvifolia Ehrh.)

Описание на билката:Високи до 25—30 м дървета, разклонени, с гъста корона. Листата са последователни, с неправилно сърцевидна форма, назъбени покрая, с дълги дръжки, с...
кашлица

Кашлица