Съновник Бельо в съня

11745

БЕЛЬО - ако гледаш насън, ще ти се наложи да бъдеш по-пестелив. Ако купуваш бельо, не споделяй личните си успехи или проблеми с недобросъвестни или непочтени хора. Бельо ако шиеш или кърпиш в съня си, с тежък труд ще печелиш препитанието си. Бельо ако подаряваш или ти дават насън, ще постигнеш интимна близост с отдавнашен познат. Ако себе си видиш само по бельо, хората ще те одумват.


БЕЛЬО - Ако сънувате бельо - радост; ако е чисто - очаквайте подарък; ако е мръсно - ще проиграете щастливия за вас случай да спечелите пари; ако го сгъвате - не бъдете скъперник; ако го купувате - ще ви посетят приятни за вас гости; ако го продавате - имате доста недостатъци; ако го перете - ще се лишите от скъпа вещ; ако го късате - ще се срамувате от ваша постъпка.


Ако сънуваш, е указание да не разкриваш тайните си пред човека на твоето сърце, защото може да ги използва срещу теб.Друго тълкуване -предстои ти да изживееш някаква радост.Ако купуваш, приятни хора ще ти дойдат на гости.Ако късаш, ще се срамуваш от своя постъпка.Ако е мръсно, не е добър сън, защото ще проиграеш добър случай да спечелиш пари.Ако переш, ще се разделиш със скъпа за теб вещ.Ако продаваш, твои недостатъци ще излязат наяве.Ако сгъваш, е знак да не проявяваш качествата си на скъперник.Простряно ако е, означава задаваща се самота, предвещава караница и раздяла с приятели или любим човек.Чисто ако сънуваш, е знак, че ще получиш подарък.


не бива да променяте нищо в живота си


СТАТИИ ОТ СЪНОВНИК

Моделите в сънищата според Карл Юнг

За да разберете по-добре значението на сънищата си, Юнг представя няколко символа в съня, които имат едно и също универсално значение както за мъже...
Лек от алое

Лек от алое