Съновник Бариера в съня

1217

БАРИЕРА - ако видиш пред себе си насън, ще се чувстваш несигурен в собствените си сили; готов си да се откажеш от започнатото. Ако я преодолееш, ще се справиш с голямо препятствие в работата или личния си живот.


Бариера - видиш | препятствие в работата си ще срещнеш.


БАРИЕРА - Ако сънувате или преминавате бариера - това е добър знак за вашата работа; ако я прескачате - ще изпаднете в трудно положение.


Бариера - Скрита пречка. Очевидно препятствие.


Да сънувате бариера то това означава затруднение в емоционалното Ви израстване. Може да се чувствате затруднен да се изразявате. Съня може да означава също противопоставянето Ви срещу възможни промени.


Скрита пречка или Очевидно препятствие.


Ако се вдига пред теб, е знак, че рискът, който ще поемеш, ще бъде оправдан, защото успехът ще е на твоя страна.Ако преминаваш, е добър знак за работата ти.Ако прескачаш, ще изпаднеш в трудно положение.Ако е спусната, на пътя ти ще се появи препятствие, за преодоляването на което ще е необходимо само едно условие - да не бързаш.Ако се спуска пред теб, неприятели ще се помъчат да ти напакостят.


Ако сънувате или преминавате бариера — това е добър знак за вашата работа; ако я прескачате — ще изпаднете в трудно положение


СТАТИИ ОТ СЪНОВНИК

Бяла и черна черница Morus alba L., Morus nigra L.

Описание на билката: Слабително, откашлящо, пикочогонно, хипогликемично, седативно действие.Прилага се за лечение на запек, лека форма на захарен диабет, бронхити. Отварата от кората и корените...
св. Илия

Илинден

Болки в сърцето

Болки в сърцето