Съновник Акордеон в съня

12071

АКОРДЕОН - ако видиш в съня си, ще се сдобриш с приятел. Ако свириш на акордеон, ще срещнеш човек, с когото дълго ще делите радост и скръб. Ако сънуваш повреден акордеон, чакат те любовни терзания. Ако слушаш музика от акордеон, скоро най-големите ти тревоги ще се разсеят.


АКОРДЕОН - Предстои ви участие в някакво развлечение. Ще се избавите от тъжните си мисли. Ако вие самите свирите на акордеон, очаквайте среща с любимия човек. Ако музиката е фалшива, ваш приятел или член на семейството ви ще се разболее.


АКОРДЕОН - Ако сънувате акордеон - очаква ви голям семеен празник; ако свирите на него - ще имате успех в любовта; ако го гледате или купувате - голяма материална загуба.


АКОРДЕОН - Свириш ли, пази се от болести.


Ако сънуваш, очаква те голям семеен празник.Ако гледаш или купуваш, ще те сполети голяма материална загуба.Ако слушаш звуци на акордеон, те очакват развлечения.Ако свириш на него, твоя лекомислена постъпка ще стане причина за подигравки по твой адрес, с други думи очакват те печални събития, но с добър край.Друго тълкуване - ще имаш успех в любовта.Ако друг свири на акордеон, ще присъстваш на тържество, от което ще си тръгнеш огорчен.


означава, че търсите нещо, което е вече загубено за вас. За да чуете музика на акордеон, означава някои Тъжно и потискащо. Вие трябва да се съсредоточи върху по-радостни моменти.За да сънувате, че свири на акордеон, означава силни емоции, които предизвикват физическо натоварване на тялото си. Вие се чувствате изтощени. Алтернативно, съня подсказва, че трябва да работим усилено, за да постигнете целите си


СТАТИИ ОТ СЪНОВНИК

Тълкуване на буквите на личното име

Всяка буква носи определени характеристики на притежателя си:А символизира старт, начало в най-широкия смисъл, а също обновление, възраждане. Съчетава се добре с другите звукове, не...
Тетанус

Тетанус